[Hà Nội] Project Planner - Nestle

trieuchau

Nhà truyền đạo
Một người anh của mình cần tuyển vị trí Project Planner cho Nestle, làm việc ở Hà Nội. Nestle là một môi trường CỰC KỲ TỐT về benefit cho nhân viên và kinh nghiệm quản lý dự án vì Nestle worldwide đã áp dụng phương pháp quản lý dự án theo chuẩn PMI từ lâu và đầu tư cực kỳ nhiều tiền bạc và công sức. STRONGLY Recommend!!!

Một số yêu cầu như bên dưới:
1. Safety management with safety team to include: DOR/WOR/MOR, tool box talks, site safety audits, BBSHE, training of contractor staff & Nestle staff
2. Schedule development & control: management of overall/detail schedule & communication of schedule to project team/manager:
- Collecting data from project engineers consisting in project activity definition, activity sequencing, resources and duration estimation for building, process, industrial services, E&A in order to develop and control project schedule in MS Project.
- Project Schedule by area split in different level of details: master planning and details planning for procurement, construction, installation, commissioning, and start-up schedules. Resources by activity consisting in project team members, contractors, suppliers, stakeholders, etc.
- Integration of all the schedules developed with the project team members.
- Application of MS Project tools: decomposition of project WBS into schedule activities, resource breakdown structure, resource calendars, detailed planning for work to be accomplished in the near term and high level for long term, milestone list, activity sequencing (FS, SS, FF), dependencies determination, leads and lags, Gantt chart, PERT, milestone chart, critical path method, resource leveling, baseline and progress reporting.
3. Budget: assist project team to maintain budget in correct planning of work
4. Risk management: assist to identify risks, perform qualitative & quantitative risk analysis, plan risk response and monitor & control risks.

Gửi CV ngắn gọn 1-2 trang cho mình rồi mình forward cho anh ấy. Benefit tốt. Grow fast.

Cheers!
 

chucuoi

Active member
Mình nghe về Nestle đã lâu, cũng mong được làm ở đây lắm, nhưng mà chưa thấy cơ hội nào. Khi nào họ tuyển ở HCM và các tỉnh lân cận về XD thì Châu hú mình với nhé.

Thanks.
 

trieuchau

Nhà truyền đạo
Vị trí này vẫn còn đang tuyển, anh chị em nào thấy phù hợp (dự án rất lớn khoảng xxx triệu USD, team hơn 50 người) thì gửi CV cho Châu nhé. Châu đã nhận được vài CV, một số không phù hợp và rất lạ là một số CV rất khủng (kinh nghiệm hơn 20 năm, làm việc cho các tập đoàn đa quốc gia, đang đảm nhiệm vị trí Project Manager) cũng muốn apply. Tuy nhiên nếu CV khủng quá thì cũng không phù hợp với vị trí này :)
 

trieuchau

Nhà truyền đạo
Đã check và gửi thêm 2 CVs cho Nestle. Họ sẽ liên hệ các bạn nếu phù hợp.
 

trieuchau

Nhà truyền đạo
Vị trí này đã tuyển được người phù hợp. Chúc mừng Mr. Cường và chúc anh có những trải nghiệm thú vị.
 

Agile Project Management

Agile/Scrum

IT Management Professional

Information Technology Management Professional

Facebook

VietPMP Worldwide

vietpmp worldwide counters
Top